Куийн пуснаха нов прочит на известния хит We Are The Champions,

...
Куийн пуснаха нов прочит на известния хит We Are The Champions,
Коментари Харесай

"Куийн" поздравиха медиците с You Are the Champions

" Куийн "  пуснаха нов прочит на известния шлагер We Are The Champions, с цел да отдадат респект на здравните служащи на първа линия по целия свят и да наберат средства за фонд " Солидарност за отговор на COVID-19 "  на СЗО. Разбира се, осъществяването на именития шлагер от 1977 година не е същото без истинския вокал Фреди Меркюри, само че Мей и Тейлър го записаха от домовете си с новия вокалист Адам Ламбърт.

Благотворителната версия на We Are The Champions дебютира онлайн в Инстаграм, където китаристът Брайън Мей я показа с изменен текст – YOU are The Champions. В новия си тип тя е адресирана към служащите в опазването на здравето и " воюващите на първа линия "  в пандемията от ковид.

Дъщерята на барабаниста Роджър Тейлър - д-р Рори Тейлър, който е основен чиновник на Националната здравна работа на Англия, участва в съпътстващото музикално видео.

" Като татко с щерка на първа линия, аз съм извънредно наясно с жизненоважната работа, която правят всекидневно, с цел да спасят нас и нашето общество. Тяхната смелост и всеотдайност не заслужава нищо по-малко от 100 % старания на нашите държавни управления да ги защитят. Те са скъпи за всички нас и в действителност са нашите първенци. "

Адам Ламбърт, който извършва водещия вокал на мястото на починалия популярен фронтмен Фреди Меркюри от 2011 година, добави: " С най-голяма признателност към всички, които са на фронтовата линия по целия свят, посвещаваме представянето си. Благодаря ви, че ни пазите, прекланяме се пред вашата смелост и мощ.``
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР